Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.06.2015.

15:45

Javor već počeo pripreme za JSL

Fudbaleri Javor Matisa, povratnici u superligaško društvo, počeli su u Ivanjici pripreme za novu sezonu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Na prozivci trenera Aleksandra Janjića nisu bili stranci u timu koji su dobili produženi odmor.

"Pored Ivanjice, postoji i mogućnost da desetak dana odemo na Zlatibor, gde planiramo više kontrolnih utakmica, sa superligaškim timovima koji će takođe biti na pripremama", rekao je Janjić za Tanjug.

Kapiten Javora Milovan Milović ističe da njegovu ekipu očekuje teška sezona u Super ligi.

"Kratak je rok za pripreme, ali pokušaćemo što bolje da se pripremimo. Očekuje nas novi sistem takmičenja i dosta utakmica u jesenjem delu prvenstva", kaže Milović.

Ivanjičani najavljuju i nova pojačanja u svim linijama, a nadaju se da će prvenstvo većim delom odigrati na svom stadionu.

"Počeli smo izgradnju stubova za postavljanje reflektora, koji će biti gotovi, ako ne za prvo, onda do drugog ili trećeg kola prvenstva. Radimo i na veštačkom terenu za treninge, pored glavnog na našem stadionu", rekao je za Tanjug sportski direktor kluba Nikola Lišanin.

Nova sezona u JSL počeće već u julu, jer kreće novi trokružni sistem takmičenja koji donosi više utakmica nego prethodnih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve