Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.06.2015.

09:42

Srbija sa Mađarskom u osmini finala

Omladinska reprezentacija Srbije igraće protiv selekcije Mađarske (sreda, 6h) u osmini finala U-20 Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: FSS

Dok su "orlići" osvojili grupu D, ispred Urugvaja, Malija i Meksika, severni sused je bio treći u grupi E, iza Brazila, Nigerije, a ispred Severne Koreje.

Mađarska je treće mesto osvojila nadigravši samo Koreju 5:1 na otvaranju Mundijalita, potom je poražena od "Selesaa" 2:1, dok je u borbi za drugo mesto izgubila od Nigerije 2:0.

Ključni igrač Mađara u grupnoj fazi bio je Bens Mervo, napadač Đera, koji je trenutno na deobi drugog mesta liste strelaca sa četiri pogotka.

Srbija i Mađarska su u ovim uzrastima do sada imale dva duela, oba 2012, prvi meč naš tim je dobio 2:1, a u drugom je bilo nerešeno 3:3.

Pobednik će u četvrtfinalu čekati boljeg iz duela u kojem se sastaju Sjedinjene Američke Države i Kolumbija.

U ostalim mečevima osmine finala sastaju se: Brazil – Urugaj, Portugalija – Novi Zeland, Austrija – Uzbekistan, Ukrajina – Senegal, Gana – Mali i Nemačka – Nigerija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve