Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.06.2015.

14:17

Jevtović: Partizan naš najveći klub

Doskorašnji fudbaler Novog Pazara Marko Jevtović rekao je da je presrećan što je prešao u Partizan, ali i da je igranje u crno-belom dresu velika obaveza.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

"Stigao sam u naš najveći klub, koji deceniju dominira u srpskom fudbalu. Čast je nositi dres Partizana, ali svestan sam da je obaveza još veća, posebno prema armiji navijača sa, opravdano, najvećim očekivanjima", rekao je Jevtović Radiju sto plus.

Jevtović (21) je u sredu potpisao četvorogodišnji ugovor s Partizanom, a njegova promocija u Humskoj biće upriličena naredne nedelje.

"Maksimalno ću se truditi da opravdam poverenje. Pokušaćemo da ostanemo neprikosnoveni u Srbiji, ali najveći izazov je Liga Šampiona. Bilo bi sjajno da se plasiramo u elitno evropsko takmičenje klubova", ocenio je Jevtović. Ovaj vezni fudbaler je prošle sezone na 28 utakmica za Novi Pazar postigao tri gola.

"Proveo sam dve divne godine u Pazaru, to je grad koji živi za fudbal. Želim tom klubu sve najbolje i da sledeće godine izbore nastup na međunarodnoj sceni", kazao je Jevtović.

Marko Jevtović je ranije igrao i za kulski Hajduk, Sopot, Dinamo iz Moskve i Srem iz Jakova, a prošao je omladinsku školu Zemuna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve