Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.06.2015.

17:13

Čukarički: Ne želimo Drinčića

Osvajač Kupa Srbije u protekloj sezoni, ekipa Čukaričkog, demantovala je spekulacije pojedinih medija da je ponudila ugovor Nikoli Drinčiću iz Partizana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Drinčić ima dogovor sa crno-belima da može da napusti Humsku u slučaju odgovarajuće ponude, a mediji su naveli da mu je Čukarički ponudio 230.000 evra po sezoni.

"Očigledna je namera da se unese nemir u Čukarički, jer mi za navedenu sumu, od 230.000 evra po sezoni, ne plaćamo jednog, već šestoricu fudbalera", rekao je sportski direktor Čuke Vladimir Matijašević.

Čukarički je već ostavio iza sebe najuspešniju sezonu u istoriji kluba, jer pripreme za novu počinje 10. juna, a očekuju ga kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Neprijatno sam iznenađen informacijom da Čukarički traži Nikolu Drinčića iz više razloga. Ne znam kome je u interesu da širi navedene deiznformacije od kojih ćemo se zaštiti na svaki mogući način. Na vreme ćemo vas obaveštavati o dešavanjima u prelaznom roku, jer je to u interesu Čukaričkog. Sve ostalo su nagađanja i spekulacije", dodao je Matijašević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve