Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.06.2015.

16:24

Dodić: Cilj je plasman među četiri

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Dodić rekao je da je cilj na EP u Češkoj plasman među četiri najbolje ekipe na šampionatu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
fss.rs

Članovi mlade reprezentacije Srbije okupili su se u Beogradu, gde će početi pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Dodiću su se javili svi pozvani igrači na koje se računa za Evropsko prvenstvo u Češkoj. Nedostaju jedino Filip Đuričić i Filip Kostić koji će se, zbog obaveze prema A timu, nakdnadno priključiti reprezentaciji.

"Svi igrači su došli na vreme. Dobro su, zdravi su i sa te strane nemamo problema. Imamo uslove da se dobro pripremimo da maksimalno spremni odemo u Češku. Naše ambije se znaju, a to je plasman među četiri najbolje selekcije Evrope. Time bismo ispunili i olimpijsku normu i plasirali bi smo se na Olimpijske igre u Rio sledeće godine", rekao je Dodić, prenosi Fudblaski savez Srbije.

Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije biće održano od 17. do 30. juna u Češkoj.

Srbija će igrati u Grupi A, u Pragu, sa selekcijama Češke, Danske i Nemačke.

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu Srbija će igrati protiv Nemačke 17. juna (20.45), u drugom kolu, tri dana kasnije protiv domaćina Češke (18.00), a 20. juna protiv selekcije Danske (20.45).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve