Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.06.2015.

14:44

’Grof’ Božović godinu dana u Zvezdi

Crnogorski fudbalski trener Miodrag Božović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

"Sve smo se dogovorili, postigli smo dogovor. Nadam da ću ostati bar godinu dana u Zvezdi i da ćemo se družiti još dosta i pričati", rekao je Božović novinarima ispred stadiona "Rajko Mitić".

Na pitanje novinara koliko poznaje igrački kadar, on je kazao da ne poznaje mnogo.

"Mislim da je to velika prednost za same igrače, jer svi počinju od nule i imaju priliku da se dokažu", rekao je Božović i dodao da zna da su na nekim pozicijama potrebna pojačanja, ali da ne želi da licitira imenima i da im pravi reklamu.

On je, takođe, dodao da će i u stručnom štabu biti promena.

"Ima još mnogo toga da se uradi... Sve smo se dogovorili. Što se tiče pojačanja Božović prvo treba da se upozna sa igračkim kadrom, da vidi čime raspolaže, pa da onda vidi šta je predloženo od strane uprave i da on iznese svoje želje", kazao je generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić.

Božović je ranije tokom dana stigao na stadion u Ljutice Bogdana u pratnji Ivana Adžića, nekadašnjeg sportskog direktora ’crveno-belih’, na završne razgovore sa čelnicima Crvene zvezde.

Dosadašnji trener Lokomotive iz Moskve u utorak će zvanično biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba.

’Grof’ je najbliži Zvezdi bio pre pet godina, ali je on tada prihvatio unosniju ponudu ambicioznog moskovskog Dinama.

U međuvremenu je radio isključivo u Rusiji, a pre Lokomotive, koju je nedavno napustio, bio je trener Amkara i Rostova. Prethodno je vodio Beograd, Saporo, Borac Čačak, Hajduk Beograd, Papos, Budućnost Podgoricu, Grbalj.

Crnogorski trener će na klupi Zvezde zameniti Nenada Lalatovića, koji je na kraju sezone napustio klub.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve