Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.06.2015.

13:59

Na koga će Partizan prvo do LŠ?

Prvenstva u evropskim zemljama su završena, pa je poznato sa kim bi Partizan mogao da se sastane u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crno-beli’ će biti povlašćeni na žrebanju koje će biti održano 22. juna, a mečevi će biti odigrani 14. ili 15, odnosno 21. ili 22. jula.

Pred šampionom Srbije je devet potencijalnih rivala u okviru geografske grupe, ali na osnovu ranijih iskustava može da se pretpostavi da već četiri mogu da otpadnu. U pitanju su zagrebački Dinamo, Sarajevo, Vardar i Škenderbeg, pošto se još ranije znalo da se UEFA trudi da izbegne takve susrete.

Tako se spisak svodi na pet klubova, a to su: Dila Gori (Gruzija), Astana (Kazahstan), Milsami Orhei (Moldavija), Pjunik (Jermenija) i Hibernians (Malta). Bez sumnje, od svih tih klubova najozbiljniji protivnik je Astana.

Između prvog i drugog meča drugog kruga kvalifikacija biće održan žreb za treći, pa će Partizan tada saznati ko bi mogao da mu bude naredni protivnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve