Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.06.2015.

11:09

Potpredsednik FIFA naseo na ’njuz’

Osramoćeni potpredsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Džek Vorner naseo je na članak koji je objavljen na sajtu kakav je „Njuz“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Shirley Bahadur, File

Vorner je prošle sede uhapšen u Cirihu po optužbama za korupciju, zbog čega mu preti izručenje u Sjedinjene Države, pošto je tužilaštvo te zemlje izdalo nalog za njegovo hapšenje.

U videu koji je objavljen na njegovoj Fejsbuk stranici, Vorner u rukama drži ištampan izmišljen članak o tome da će Svetsko prvenstvo ove godine biti održano u Sjedinjenim Državama.

Vidim da je FIFA objavila da će ove godine Svetsko prvenstvo početi 27. maja. Ako je FIFA toliko loša, zašto Sjedinjene Države žele da zadrže Mundijal“, istakao je Vorner.

U nastavku svog izlaganja Vorner nastavlja priču o ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, koje ne postoji, a na kraju je dodao da sve to dolazi iz organizacije koja je njega optužila da je korumpiran i da je to očigledan pokazatelj dvostrukih aršina.

Tokom osmominutnog izlaganja, Vorner je imao još nekoliko bizarnih izjava, od zahvaljivanja ljudima koji ga podržavaju na blanko čekovima koje su mu poslali, a na kraju je poručio:

Ništa što sam uradio u FIFA nije protivno međunarodnoj kulturi te organizacije“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve