Emeri: Radost je mera našeg rada

Trener Sevilje Unaj Emeri rekao je da su njegovi fudbaleri zasluženo odbranili titulu u Ligi Evrope pobedom nad ukrajinskim Dnjiprom u finalu.

ĐNIzvor: B92, Beta Evropa
Podeli

"Želeli smo mnogo da osvojimo ovo takmičenje, cela Sevilja je to želela. Radost je mera našeg rada. Na poluvremenu smo obavili jedan razgovor u svlačionici, gde sam igračima rekao da moraju da ostanu mirni, jer sam znao da nas čeka još mnogo rada i u odbrani i u napadu, da svi moramo da pružimo maksimum... Ova ekipa je zaslužila trofej", rekao je Emeri.

Fudbaleri Sevilje odbranili su trofej u Ligi Evropa, pošto su u Varšavi u finalu pobedili Dnjipro sa 3:2 posle preokreta.

"Plasman u finale Lige Evrope je za nas bio veoma bitan... Kada smo već stigli do finala, samo smo uživali u njemu", dodao je Emeri.

U medijima se poslednjih dana dosta spekulisalo da će Emeri sledeće sezone predvoditi neku drugu ekipu van Pirinejskog poluostrva, ali je trener Sevilje rekao da je srećan u klubu iz Andaluzije.

Sevilja je tako četvrti put osvojila Ligu Evrope i postala prvi klub kome je to pošlo za rukom, ali je i izborila plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

Fudbal

Šestić u bolnici

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Miloš Šestić hitno je prebačen u bolnicu na Dedinju zbog problema sa srcem, prenosi Tanjug.

Fudbal četvrtak 28.05. 16:38 Komentara: 21
strana 1 od 2 idi na stranu