Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2015.

12:45

Mijailović: Navijači su u pravu

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da smatra da većina zahteva navijača ima čvrstu osnovu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Najvatreniji navijači ‘crveno-belih’ su proteklog vikenda na utakmici protiv Mladosti transparentima pokazali šta misle o radu uprave u poslednjih godinu dana.

„Za promene je potrebno vreme, ali vaš rad do sada ne uliva poverenje. Ovo je naše poslednje upozorenje“, stajalo je na jednom od transparenata.

Mijailović je za “Sport” rekao da navijači s pravom nisu zadovoljni.

Naše pristalice su u pravu i njihovi zahtevi traže odgovore, kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo. I to najbolja na ovim prostorima”, kaže Mijailović.

Prilikom dolaska aktuelne Uprave data su čvrste garancije za rezultatski napredak, međutim, Zvezda je Jelen Superligu Srbije završila kao vicešampion, a u Kupu Srbije nije mnogo dogurala.

Nećemo odustati od strategije koju smo usvojili na poslednjoj Skupštini, a uskoro treba da objavimo rezultate urađenog tokom prethodnog svakako teškog perioda. Zvezda postoji zbog svojih navijača i zato njihove stavove maksimalno uvažavamo”, zaključio je Mijailović.

Prvi zadatak uprave kluba iz Ljutice Bogdana je traženje novog trenera posle odlaska Nenada Lalatovića, a ostaje se da vidi koji igrači će ostati među ‘crveno-belima’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve