Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.05.2015.

23:02

Junajted odustao od Falkaa

Mančester Junajted odustao je od Radamela Falkaa, koji će se vratiti u Monako nakon jednosezonske pozajmice na Old Trafordu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Kolumbijac je stigao poslednjeg dana prelaznog roka u avgustu prošle godine za 6 miliona funti, ali je u međuvremenu postigao samo četiri gola na 29 utakmica, uz nekoliko asistencija.

"Falkao je vrhunski profesionalac i dobar čovek. U moje ime i u ime svih iz kluba želim mu sve najbolje u budućnosti", rekao je menadžer Junajteda Luj van Gal.

Junajted je imao pravo preče kupovina Falkaa u predstojećem prelaznom roku, ali nije bio spreman da plati 43,5 miliona funti.

Falkao je bio potpuno zapostavljen u drugom delu sezone od strane Van Gala, šansu je dobijao samo povremeno u završnicama mečeva, pa je poslednji gol postigao poslednjeg dana januara.

Već mesecima se spekuliše gde bi Falkao mogao da nastavi karijeru, pominje se i Čelsi, te pojedini italijanski i španski klubovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve