Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.05.2015.

20:51

Rodžers: Ovo je dno

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izvinio se navijačima kluba zbog sramotnog poraza od Stouka Sitija 6:1, u poslednjem kolu Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
Photo by Dave Thompson/Getty Images

Liverpul je sezonu završio sa dva poraza ukupnom gol razlikom 2:9, te šestim mestom zbog čega će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Navijači zaslužuju izvinjenje. Osramotili smo se. Imaju pravo da budu ljuti. Prvo poluvreme je bilo užasno. Prelako smo pobeđeni. Moraš pokazati agresivnost i želju. Ovo je dno", rekao je Rodžers.

Liverpul ove sezone nije pokazao ni deo iz prethodne, najbolje sezone kluba od osnivanja Premijer lige, a Rodžers za tri godine nije osvojio nijedan trofej.

"Bila je ovo teška sezona, posebno na kraju. Ja preuzimam odgovornost kao menadžer. Moramo ovo ispraviti. Ako vlasnici žele da idem, otići ću. Jednostavno je. Ali osećam da mogu još mnogo da ponudim Enfildu. Moj ponos me tera da ostanem. Volim ovaj klub i svoj posao. Želim da budem ovde, ali vlasnici će da odluče", rekao je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve