Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.05.2015.

17:08

Mitrović zaključio sezonu golom

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović zaključio je sjajnu sezonu u dresu Anderlehta novim pogotkom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mitrović je doneo Anderlehtu pobedu nad novim šampionom Gentom 2:1, u poslednjem kolu plej-ofa, ali će briselski tim sledeće sezone igrati u Ligi Evrope.

Bivši napadač Partizana je postigao 19. gol u Župile ligi, čime je potvrdio titulu prvog strelca, a ukupno je dao 27 pogodaka na 50 mečeva.

Mitrović je verovatno odigrao poslednji meč za Anderleht, s obzirom da se već mesecima najavljuje njegov transfer u neku od liga "petice".

Anderleht je sezonu završio iza Genta, kao i najvećeg rivala Klub Briža, koji je pobedama nad Šarlroa i Kortrajkom u poslednja dva kola iskoristio dva remija rivala u poslednja tri kola te izborio kvalifikacije za LŠ.

U kvalifikacije za Ligu Evrope će Standard Lijež, dok će petoplasirani tim igrati sa Mehelenom meč za poslednjem mesto koje vodi u kvalifikacije za LE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve