Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2015.

18:58

"Voša je dobra, brza i hitra ekipa"

Trener Čukaričkog Vladan Milojević nada se pobedi protiv Vojvodine u derbiju 29. kola Superlige, uprkos tome što Novosađajani imaju izuzetno dobar tim.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

"Vojvodina je imala krizu, ali su dobra, brza i hitra ekipa. Bore se za izlazak u Evropu i pokazali su u poslednjim utakmicama da imaju sjajnu plejadu mladih igrača iz omladinske škole. Bez obzira na to što su im neki ključni igrači otišli u decembru napravili su dobar tim, miks mladih i iskusnih igrača", rekao je Milojević.

On je najavio da će pripremite svoje igrače na najbolji mogući način, jer izuzetno poštuje Vojvodinu.

"Na treningu ćemo da vidimo kakva je situacija. Filip Stojković neće igrati zbog kartona i imamo još neke povrede, a danas ćemo videti koliko je ko spreman za igru. Odluku o startnoj postavi doneću pred sam meč", dodao je Milojević.

Mladi napadač Čukarickog Nikola Stojiljković želi pobedu kao uvertiru za finale Kupa protiv Partizana.

"Moramo da obratimo pažnju na neke njihove brze igrače i odigramo što bolje odbranu. Kao što smo protiv Jagodine i Crvene zvezde postigli golove, treba da napravimo dobru priču pred utakmicu sa Partizanom u Kupu", rekao je Stojiljković.

Utakmica Čukarički – Vojvodina igra se u subotu od 17 sati na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve