Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2015.

12:44

"Slučaj Nejmar napad na Kataloniju"

Potpredsednik Barselone Đordi Kardoner optužio je vlasti da koriste slučaj oko utaje poreza prilikom transfera Nejmara kao "političko oružje protiv Katalonije".

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Bernat Armangue, File

Španski sud prihvatio je zahtev državnog tužioca da nastavi sa suđenjem Barseloni, njenom bivšem predsedniku Sandru Roselu i sadašnjem Đozepu Mariji Bartomeuu zbog utaje poreza prilikom transfera Nejmara.

"To nije samo napad na Barselonu, to je napad na zemlju Kataloniju, pošto je klub zaštitni znak Katalonije. Ništa me više ne iznenađuje. Drago mi je što Real Madrid nije naš protivnik u (finalu Lige šampiona) u Berlinu", rekao je Kardoner.

Fudbaleri Barselone će 6. juna u Berlinu igrati u finalu Lige šampiona protiv Juventusa, koji je u dve utakmice eliminisao Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve