Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.05.2015.

23:40

Morata: Bole zvižduci, ali sanjamo

Junak plasmana Juventusa u finale Lige šampiona Alvaro Morata rekao je da ga bole zvižduci navijača Reala, ali da ‘Stara dama’ još može da sanja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Morata je doneo izjednačenje 1:1 na gostovanju u Madridu i tako odveo Juventus u finale, posle trijumfa sa 2:1 u Torinu.

Presrećan sam. Prvenstveno želim da se zahvalim navijačima koji su bili na stadionu i poručujem im da ćemo dati sve od sebe u finalu. Biće teško, ali možemo to da uradimo protiv Barselone u Berlinu. Ovaj klub nije bio u finalu Lige šampiona 12 godina, ali možemo da nastavimo da rastemo i sanjamo”, rekao je Morata.

Morata je bio strelac za Juventus u obe utakmice protiv svog bivšeg kluba, a zbog toga je verovatno ispraćen sa terena zvižducima navijača Reala.

“Ta situacija je bila teška za mene. Nisam slavio, samo sam radio svoj posao. Igrač Juventusa sam i nisam to zaslužio. Posvećujem ovaj gol svojoj porodici, devojci i navijačima koji su uvek uz mene. Takođe i mom agentu koji je imao težak posao prošlog leta”, istakao je Morata.

Finale Lige šampiona između Juventusa i Barselone igra se 6. juna na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve