Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.05.2015.

23:21

Ramos: Emotivno smo pali posle gola

Štoper Real Madrida Serhio Ramos kaže da njegov tim nije bio dovoljno koncentrisan pred golom i da je Juventus zaslužio prolaz u finale Lige šampiona.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Teško je oporaviti se od eliminacije iz LŠ – mi smo tim koji se bori za trofeje i bili smo favoriti da odbranimo trofej“, rekao je Ramos.

Posle poraza u Torinu 2:1, Real je sa Juventusom remizirao 1:1 u Madridu.

“Juventus je zaslužio da prođe u finale. Posle postignutog gola mislili smo da je sve gotovo. Moramo da čestitamo Juventusu jer su bili bolji u ove dve utakmice. Nismo uspeli da damo više golova kod kuće jer nismo bili dovoljno dobri u završnici“.

Real je od 23. minuta vodio golom Ronalda iz penala koji je iznudio Rodriges, a izjednačio je Alvaro Morata u 57. minutu posle smušene reakcije odbrane domaćih.

“Posle njihovog gola malo smo pali na emotivnom planu jer smo do tada igrali vrlo dobar meč, a nismo koristili štanse. Nije lako vratiti se posle poraza u prvom meču, ali ovo mora da nam bude lekcija – ako praviš greške u LŠ, onda ispadaš“, zaključio je Ramos.

Real je nastavio prokletstvo prvaka Evrope, pošto nijedan tim nije uspeo da odbrani titulu otkad je uveden format Lige šampiona (1992/1993).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve