Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.05.2015.

22:32

Popović: Titula je moj odgovor

Predsednik Partizana Zoran Popović rekao je da su ‘crno-beli’ osvajanjem 26. titule pokazali da je imenovanje Zorana Milinkovića za trenera bio pravi potez.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Fudbaleri Partizana su trijumfom nad Napretkom u Kruševcu sa 2:0 dva kola pre kraja osvojili titulu, a Popović je istakao i da su oni pokazali da su najbolji tim u zemlji.

Pokazali smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera i da je njegovo imenovanje pravi potez. Napad na Ligu šampiona je bilo moje predizborno obećanje i stojim iza toga. Naredne sedmice ćemo razmatrati eventualni spisak pojačanja i videćemo koga ćemo angažovati”, rekao je Popović novinarima u Kruševcu.

‘Crno-beli’ su zimus promenili upravu kluba, a u javnosti se spekulisalo da je ona postavljena kako bi Crvenoj zvezdi prepustila trofej prvaka države.

Ovo je moj odgovor njima”, kratko je odgovorio Popović.

Potpredsednik kluba Milorad Vučelić, koji je i ranije bio u Upravnom odboru, rekao je da mu je ovo najdraža titula u karijeri.

Ovo je titula svih nas iz uprave, ne samo polovine. Pokazali smo da smo najbolji tim na zelenom polju, gde se to inače i radi. Ne sećam se koja mi je ovo titula kao funkcioneru, ali mi je svakako najdraža”, rekao je Vučelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve