Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.05.2015.

22:15

Milojević: Pokazali profesionalizam

Trener Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je posle pobede u Jagodini da je srećan što su njegovi igrači pokazali pravi profesionalizam.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Čukarički je slavio rezultatom 1:0 u meču 28. kola Jelen Superlige Srbije i prišao na samo bod drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi.

“Emotivno i fižički smo se ispraznili u pobedi protiv Crvene zvezde, ja do utorka uveče nisam znao koga u tim da postavim”, rekao je Milojević.

Imamo mnogo rovitih igrača i srećan sam što su neki, koji su bili u drugom planu i sa manjom minutazom, danas dobro odigrali i pokazali pravi profesionalizam”, dodao je Milojević.

Milojević je dodao da je ekipa imala malo vremena za pripreme i prilagođavanje na način igre Jagodinaca.

Znali smo da imaju brze igrače Šušnjara, Arsenijevića, Savkovića, Jagodinci su nas surovo kaznili na Banovom brdu sa tri gola. Sadas su ušli u utakmicu mnogo bolje od nas, prvih 25 minuta imali smo dosta problema, ali smo izdržali taj pritisak. Rekao sam igračima da ćemo se otvarati kako vreme bude odmicalo, stvarati kontranapade i to se ispostavilo kao dobro, jer smo iskoristili jednu šansu”, naveo je Milojević.

Trener Čukaričkog smatra da je Jagodina dobra ekipa, uprkos krize rezultata.

Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, oni su dosta dobra ekipa. Imaju krizu rezultata, ali treba da imaju veru, ja se ne plašim za Jagodinu. Čestitam i mojim igračima, jako sam ponosan na njih, milina je raditi sa njima”, naglasio je Milojević.

Trener Jagodinaca Simo Krunić ocenio je da je njegov tim dobro otvorio utakmicu, stvarao povoljne prilike, istakavši da su igrači dali sve od sebe.

Mnogo nam je značila ova utakmica, igrači su dali 120 odsto od onog što sam tražio, međutim, ni to nije bilo dovoljno da osvojimo makar bod. Mogli smo bolje da reagujemo u nekim situacijama”, naglasio je Krunić.

Krunić je naveo da Jagodini predstoji u preostale dve utakmice grčevita borba da negde osvoji bodove i izbori opstanak.

Ova kriza traje dugo vremena za naše prilike. Dugo nismo postigli gol, ne možemo biti zadovoljni. Ako želimo bodove moramo davati golove. Imamo malo vremena da se pripemimo za Radnički iz Kragujevca u subotu, i ta utakmica, bez obzira na poziciju protivnika na tabeli, biće teška. Svi igaju dobro i jako je teško pobediti bilo koga u našoj ligi. Teška je situacija, ali ja verujem u igrače, malo nam treba da krenemo i ja se nadam da će uslediti u narednim utakmicama”, zaključio je Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve