Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.05.2015.

13:05

Kralj kod Dame, Pep se vraća kući

Drugi put u istoriji LŠ (uz sezonu 2012/13), otkad je 1992. godine promenjen format, svi učesnici polufinalnih duela imaju barem po jednu titulu prvaka Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Prvi je Real sa rekordnih deset, Bavarci su drugi sa pet, Barselona je treća sa četiri, dok Juventus ima dve.

Takođe, prvi put će Đozep Gvardiola u zvaničnom meču voditi ekipu protiv svoje 'Blaugrane', a zanimljivo da su, kada je poslednji put bio moguć 'El Klasiko' u finalu, Real i Barselona eliminisani – bilo je to u sezoni 2012/2013.

Prvi duel Juventusa i Reala igra se od 20.45 na ‘Juventus Areni’, dok je revanš na program osam dana kasnije na Santjago Bernabeu.

Dan kasnije u istom terminu na ‘Nou Kampu’ snage će odmeriti Barselona i Bajer, pa da vidimo šta nam donosi završnica najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Kompletnu najavu polufinala Lige šampiona koju su napisali Nemanja Đorđević i Nikola Đukić pročitajte u našoj rubrici "TEME".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve