Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.04.2015.

17:26

Benites ostaje u Napoliju?

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentis pozvao je Rafaela Benitesa da ostane na mestu trenera tog italijanskog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Rekao sam mu da može da ostane godinu ili pet, ako uspe da ubedi svoju porodicu u to", rekao je De Laurentis italijanskim medijima.

De Laurentis je dodao da će Benitesova ćerka pohadjati univerzitet Oksford. Benitesu ugovor sa Napolijem ističe u junu, a španski stručnjak je nagovestio da bi mogao da se vrati u englesku Premijer ligu.

Španski trener je nedavno tražio od De Laurentisa da troši više novca na pojačanja. Napoli je imao težak početak sezone, ali je prošao u polufinale Lige Evropa, dok se u italijanskoj Seriji A i dalje bori za mesto u Ligi šampiona.

Italijanski mediji su nagadjali da će Benitesa, ako ode, na klupi Napolija zameniti srpski trener Siniša Mihajlović, koji trenutno vodi Sampdoriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve