Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.04.2015.

20:07

Čukarički 'sedmicom' demolirao Rad

Fudbaleri Čukaričkog zadržali su treće mesto na tabeli Super lige, pošto su na svom terenu demolirali Rad 7:0 (3:0) u poslednjoj utakmici 22. kola Superlige.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Čukarički sada ima 43 boda, šest više od četvrte Vojvodine i pet manje od drugoplasirane Crvene zvezde. Rad je ostao na sedmom mestu sa 31 bodom.

Čukarički je bio apsolutno dominantan i naneo je Radu drugi poraz u prolećnom delu sezone. Gostujući tim kao da se predao posle četvrtog gola, ali domaćin nije stajao i zabeležio je najubedljiviju pobedu u sezoni.

Strelci su bili Zoran Rendulić u 6, Nikola Stojiljković u 11. i 90, Igor Matić u 20, Slaboljub Srnić u 71. i Ivan Todorović u 83. minutu, dok je Ognjen Gnjatić postigao autogol u 58. minutu.

Taj autogol jedini je slučajni gol Čukaričkog, dok su ostali bili posle izgrađenih akcija.

Čukarički u sledećem kolu dočekuje Radnički Niš, a Rad će biti domaćin Radničkom 1923.

Ranije tokom dana, Novi Pazar je u gostima pobedio Jagodinu sa 3:1 i tako prišao Vojvodini na samo bod zaostatka. Partizan je zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, pošto je u gostima pobedio OFK Beograd sa 3:1.

"Romantičari" su sada šesti sa 32 boda, jednim više od Rada, koji je na sedmom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve