Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.04.2015.

18:09

Milinković: Sa +5 dočekati derbi

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom protiv OFK Beograda, uprkos tome što je bio vidljiv umor zbog zgusnutog rasporeda.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Ovo je bila naša treća utakmica u 10 dana i u pojedinim trenucima se osećao umor. Bilo je oscilacija, ali smo iznad svega pokazali da možemo da igramo pod pritiskom. Igrači su to izneli i pobedili i ja im čestitam", rekao je Milinković.

Partizan je u gostima pobedio OFK Beograd sa 3:1 u 22. kolu Super lige Srbije i tako zadržao pet poena prednosti na vrhu tabele.

"Nije bilo ni malo lako. Za nas je najvažnije da smo pobedili. Verujemo da naša igra, korak po korak, može da ide gore. Zaista smo
zadovoljni, tri pobede za 10 dana nije mala stvar. Treba da se dobro odmorimo za utakmicu protiv Mladosti u subotu... pobedimo i sa ovom prednošću uđemo u derbi
", rekao je Milinković.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević kazao je da nikad u karijeri nije video da njegov tim pravi toliko individualnih grešaka.

"Imali smo neverovatan broj individualnih grešaka. Ne pamtim da sam ikad u karijeri video da sa ovoliko greši. Sigurno je užasan teren doprineo tome. Partizan je imao više iskustva, kaznio je naše greške. Možda smo prema prikazanom zaslužili više. Ne mogu da budem zadovoljan posle ovakvog poraza", rekao je Đurđević.

"Momci su dali sve od sebe, ali nisam navikao na ovakve katastrofane greške. Siguran sam da će biti bolje ubuduće", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve