Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.04.2015.

10:33

Matić: Spremni za borbu sa rivalima

Vezista Čelsija Nemanja Matić izjavio je da je njegova ekipa spremna da se bori sa Arsenalom i Mančester Junajtedom za titulu u Premijer ligi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Čelsi je u nedelju ostvario 22. pobedu u prvenstvu, pošto je u 32. kolu savladao Kvins Park Rendžers u gostima minimalnim rezultatom.

’Plavci’ su tako zadržali sedam bodova prednosti uz utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Arsenal. Upitan da li će mečevi sa ’Tobdžijama’ i ’Đavolima’, srpski reprezentativac je odgovorio:

„Ako pobedimo, naravno da će biti, a mi smo spremni da se borimo sa njima i znamo da će biti teško. Ostalo nam je sedam utakmica do kraja, moramo da pobedimo na četiri kako bismo osvojili titulu i mislim da možemo zadržati prednost koju imamo“, rekao je Matić.

Možda i presudni korak ka tituli Čelsi je napravio na ’Loftus roudu’, a heroj tog meča bio je Sesk Fabregas koji je postigao jedini pogodak u 88. minutu.

„Bilo je veoma teško jer je KPR igrao odličnu utakmicu. Teško nam je bilo da na na malom terenu imamo kontolu i igramo svoju igru, ali su se svi igrači borili i dali sve od sebe. Zaslužili smo na kraju da pobedimo, a Sesk je pokazao da je veoma važan za nas i tako će i biti u narednih sedam utakmica“, dodao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve