Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

18:58

Mančini: Vrhunski igrač, pa Skudeto

Trener Intera Roberto Mančini najavio je da će klub dovesti vrhunskog igrača na leto, a sledeće sezone boriti za titulu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

"Na leto ćemo dovesti vrhunskog igrača jer smo mi Inter, vrhunski tim. Sviđaju mi se Mateo Darmijan (Torino), Džejmsu Milneru ističe ugovor i sam će odlučiti šta je najbolje za njega. Ture je igrač Sitija, Jevgen Konopljanka i Matija Perin su odlični igrači. Pjero Ausilio radi na tome".

Inter je bez pobede već četiri kola pa je pao na deseto mesto na tabeli Serije A, a zaostaje čak deset bodova za najbližom ekipom koja je na mestu koje vodi u Evropu, Napolijem.

"Tražio sam od igrača deset pobeda do kraja sezone. Borićemo se do kraja za Ligu Evrope. Sledeće sezone se moramo boriti za Skudeto", rekao je Mančini.

Pored dolaska, povremeno se spekuliše i o odlascima iz Intera, pre svega kada su u pitanju mlade nade kluba.

"Mateo Kovačić ima sve kvalitete da bude vođa tima i ostaće ovde. Lukas Podolski je svetski šampion, samo mu je potrebno vremen da se prilagodi. Što se tiče Đerdana Šaćirija, najbolja pozicija za njega je krilni napadač, gde trenutno igra", objasnio je trener Intera.

Predstojećeg vikenda, posle dvonedeljne pauze zbog reprezentativnog termina, Inter dočekuje otpisanu Parmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve