Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

09:43

'Grobari' podržali Milinkovića

Navijači Partizana pružili su podršku novom treneru crno-belih Zoranu Milinkoviću, posle sastanka u Zemunelu na kom je bio pristuan i direktor Miloš Vazura.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Sastanak je protekao u izuzetno prijateljskom i korektnom tonu. Raduje me da je kompletan klub angažovan na istom zadatku, da Partizan bude najbolji. Nadam se da ćemo mi, igrači i struka, uspeti u nameri da obradujemo navijače", rekao je Milinković za "Sport".

Takođe, Sport piše i da je nekadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića Vanja Radinović nije prihvatio ponudu da bude deo stručnog štaba bivšeg trenera Voždovca, kao ni Igor Spasić koji ostaje na klupi Teleoptika, ali će Milinković imati pomoć Ilije Stolice, bivšeg napadaća Partizana.

"Više nije tajna, moj stučni štab čine Zoran Lončar, Radiša Ilić, Miša Filipović, Milan Milijaš i Ilija Stolica, koji je prihvatio naš poziv. Radi se o nekadašnjem igraču sa velikim iskustvom i velikom partizanovcu, koji će nam pomoći da stignemo do cilja", kaže Milinković za Sport, "Kvalitet tima je nesporan, pa je i utisak pozitivan. Verujem da igrači koji trenutno brane boje Partizana imaju snagu i vrednost da se bore i izbore za primarni cilj, kao i mudrost da to učine na pravi način. Potrebno je da verujemo jedni u druge, neće biti lako, mnogo je izazova, ali sam uveren da je uspeh dostižan".

Partizan je prošle nedelje smenio Marka Nikolića zbog serije loših rezultata, pošto je akutelni šampion Crvena zvezda smanjio zaostatak na samo dva boda.

Crno-beli naredni meč igraju u subotu u Humskoj protiv Radničkog iz Kragujevca od 14.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve