Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

21:33

Kontea sabotiraju, ide u Milan?

Nekadašnji igrač i trener Juventusa bi posle prijateljske utakmice sa Engleskom mogao da napusti mesto selektora reprezentacije Italije, prenose mediji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Italija je bez poraza u ovom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali to ne znači da je selektor Antonio Konte izuzet od kritika.

U italijanskim medijima se zapravo tvrdi da će nekadašnji igrač i trener Juventusa napustiti kormilo reprezentacije u narednih nekoliko dana i da će sledeće sezone preuzeti neki klub, najverovatnije Milan.

Konte je od početka kvalifikacija žestoko kritikovan od javnosti, a u poslednje vreme je dobijao i pretnje smrću.

Njega su kritikovali zbog sastava tima Italije, a najnovije su mu upućene zato što je zvao strance u reprezentaciju,. U pitanju su Brazilac Eder i Argentinac Franko Vaskes, ali bilo je takvih slučajeva i ranije – Kamonaresi, Tijago Mota.

Poslednji gaf ‘Azura’ je povreda Klaudija Markizija. Doktori reprezentacije su izjavljivali da će vezni fudbaler Juventusa odsustvovati sa terena šest meseci, a kada je došao u klub medicinsko osoblje Juventusa je utvrdilo da nije pokidao ligamente i da će biti spreman za deset dana.

Kao najverovatnija zamena za Kontea na klupi spominje se Alberto Zakeroni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve