Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.03.2015.

20:14

Katar dobio Sloveniju, gol Falkaa

Reprezentacije Katara i Kolumbije ostvarile su pobede u internacionalnim prijateljskim mečevima u ponedeljak.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Domaćin Mundijala 2022. godine Katar savladao je Sloveniju minimalnim rezultatom, pred praznim tribinama u Dohi.

S druge strane, Kolumbija je nadigrala Kuvajt u Abu Dabiju 3:1, a strelac je opet bio Radamel Falkao, ovaj put s penala.

Slovenija je poražena treći put u poslednja četiri meča, a nagostovanju u Dohi šansu nije dobio fudbaler Partizana Branko Ilić.

Meč pred polupraznim tribinama stadiona koji će za sedam godina ugostiti najbolje selekcije sveta rešio je gol Abdelkarima Hasana u prvom minutu drugog poluvremena.

Kolumbija je Kuvajt slomila sredinom drugog dela meča, iako je povela u 22. minutu preko Agilara, sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora. U nadoknadi prvog poluvremena izjednačio je Al Enezi, koga je lopta slučajno pogodila posle kornera.

Južnoamerički tim do novog vođstva stiže u 68. minutu, sjajnim golom rezerviste Kordone sa oko 30 metara, da bi pobedu potvrdio Falkao iz penala u 74. minutu.

Ovo je Kolumbiji šesta uzastopna pobeda u prijateljskim mečevima, od poraza od Brazila u osmini finala Svetskog prvenstva.

S druge strane, Kuvajt na pobedu čeka od novembra 2014, a od tada je odigrao sedam mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve