Nova vest
Fudbal

Subota, 21.03.2015.

21:32

Navijači Milana: Game over!

Navijači Milana ispunili su svoju pretnju, pa je fudbalere njihovog tima i Kaljarija u subotu uveče dočekao gotovo prazan “San Siro”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Antonio Calann

‘Rosoneri’ su trenutno deseti na tabeli Seriji A, a od početka 2015. godine su upisali samo tri pobede, pa su njihovi verni navijači razumljivo ogorčeni što njihovi miljenici nisu više među najboljima u Italiji, a posebno ne u Evropi.

Najverniji navijači Milana najavili su da će bojkotovati duel sa Kaljarijem u okviru 28. kola italijanskog šampionata, a haštag #saveacmilan je postao hit na Tviteru.

Koliko puta smo se mi žrtvovali za Milan? Koliko puta smo skupljali novac da bismo kupili novi dres, da bismo bili u mogućnosti da odemo na stadion, da bismo obnovili svoje sezonske ulaznice? Postoji jedna stvar koja nedostae, nešto što svi mi želimo kao navijači Milana i ljubitelji ovih boja… A to je jasnoća! Pozivamo sve koji su već kupili karte ili imali planove da dođu u Milano da ostanu, ako je moguće, ispred stadiona. Ako nije moguće, razumemo, jer smo mi prvi putovali da bismo videli svoju veliku ljubav, ali tražimo da ne ističete transparente i da se uzdržite od navijanja. Danas, više nego ikada, ‘Rosoneri’ moraju da pokažu jedinstvo i da se postaraju da odgovorni ispune svoje obaveze”, stoji u saopštenju navijača Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve