Nova vest
Fudbal

Subota, 21.03.2015.

20:52

Lalatović: Pobeda je najbitnija

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je posle pobede nad Napretkom da je njegov tim zabeležio bitnu pobedu pred predstojeću reprezentativnu pauzu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ su pobedili Kruševljane sa 1:0 na svom terenu, golom Darka Lazovića u 35. minutu.

Najbitnije je da smo pobedili, bio je veliki pritisak nad nama jer jesenas nismo uspevali da pobedimo pred reprezentativnu pauzu. Sada ćemo raditi u miru dve nedelje, ali ne sviđa mi se što ćemo raditi sa samo devetoricom igrača”, rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

‘Crveno-beli’ su zahvaljujući toj pobedi prišli na bod lideru Partizanu, koji će svoju utakmicu 20. kola igrati u nedelju na Banovom brdu protiv trećeplasiranog Čukaričkog.

Prvo poluvreme nije bilo tako loše, a kada ne iskoristite prilike ulazi strah u kosti. Mahinalno smo počeli da se povlačimo u poslednjih pola sata, ali smo odbranili prednost, što je najbitnije”, naglasio je Lalatović.

Trener Napretka Slavko Matić rekao je da je nezadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svojih fudbalera.

Došli smo da se nadigravamo sa Zvezdom, mislili smo da možemo da napravimo iznenađenje i malo nam je falilo. Čestitam svojim igračima, publika je mogla da uživa u igri dva protivnika koja su se nadigravala. Ne mogu biti zadovoljan zbog izgubljenih bodova, ali okrećemo se narednim izazovima”, rekao je Matić.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Novom Pazaru, dok će Napredak dočekati Jagodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve