Nova vest
Fudbal

Subota, 21.03.2015.

19:16

JSL: Podela bodova Radničkog i Voše

Fudbaleri niškog Radničkog i Vojvodine odigrali su u Nišu nerešeno 1:1 u utakmici 20. kola Jelen Superlige Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Radnički iz Niša je i dalje bez poraza u prolećnom delu šampionata, dok je Vojvodina, sa novim trenerom na klupi Zlatomirom Zagorčićem, uspela da osvoji bod posle dva ubedljiva poraza.

Fudbaleri Radničkog poveli su u osmom minutu, golom Saše Marjanovića. Posle ubacivanja lopte iz auta sa desne strane, Petar Đuričković je lepo pronašao Marjanovića na drugoj stativi koji je prebacio loptu preko istrčalog Srđana Žakule.

Domaća ekipa je bila bolji rival u prvom poluvremenu, bili su opasniji i imali više prilika, dok je Vojvodina odigrala još jedno loše poluvreme bez ijedne prave šanse za gol.

Vojvodina je, međutim, u 59. minutu uspela da izjednači na 1:1 i tako natera golmana Radničkog Milana Borjana da prvi put od početka prolećnog dela šampionata vadi lotpu iz gola.

Strelac gola za novosadski tim bio je Mijat Gaćinović, koji je sve uradio sam – ušao je u šesnaesterac domaćih, prošao dva igrača i loptu poslao u gol Radničkog.

Do kraja utakmice nije bilo golova, iako se Vojvodina probudila, a Radnički u nekoliko navrata opasno zapretio Žakuli.

Radnički je posle 20 odigranih utakmica i dalje u zoni ispadanja, nalazi se na 14. mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je Vojvodina četvrta sa 34 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve