Nova vest
Fudbal

Petak, 20.03.2015.

19:59

Krunić: Bodovi su važni, ne igra

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je da je predstojeća utakmica sa Spartakom za njegovu ekipu najvažnija u prvenstvu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Krunić ističe od nje zavisi da li će tim ostati u sredini tabele ili će krenuti ka vrhu.

Fudbaleri Jagodine u nedelju od 14.30 na svom terenu igraju protiv Spartaka, utakmicu 20. kola Superlige Srbije.

"Neće nam biti prioritet igra, na ovoj utakmici su nam samo bodovi važni. Nadamo se da ćemo uspeti da ih osvojimo. Svesni smo da će biti teško jer Spartak ima izuzetno dobru ekipu i ne zavarava nas trenutno stanje na tabeli i broj bodova", rekao je Krunić.

Krunić je rekao da je to najvažnija utakmica u prvenstvu za njegovu ekipu.

"Znamo da i Spartaku ova utakmica mnogo znači, jer nema mnogo bodova. Od ovog meča zavisi da li ćemo ostati u grupi ekipa u sredini tabele ili ćemo pokušati da podjemo ka vrhu. Spartak je dobra ekipa. Ovo prvenstvo je pokazalo da su ekipe izjednačene i da svako može da igra sa svakim. Ove nedelje smo igrali dve utakmice i imamo treću. Mnogo smo istrošeni, psihički i fizički, pogotovo posle utakmice sa Partizanom u Kupu. Međutim, moramo da se 'stegnemo'. Posle ove utakmice imamo dve nedelje pauze i imaćemo vremena da se odmorimo", dodao je trener Jagodine.

Posle 19 kola Jagodina zauzima šesto mesto na tabeli sa 27 bodova a Spartak je 10. sa 21 bodom.

Fudbaler Jagodine Danijel Gašić je rekao da očekuje tešku utakmicu.

"Imperativ pobede sigurno se ne dovodi u pitanje. Znamo koliko smo se istrošili u prethodne dve utakmice sa Partizanom i Vojvodinom. Potrudićemo se da damo sve od sebe i ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Gašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve