Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.03.2015.

21:56

Suares: ’El klasiko’ kao finale

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da će predstojeći ’El klasiko’ sa Realom biti kao finale, ali da neće odlučiti borbu za titulu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Katalonski klub je domaćin duela koji se igra u subotu od 21 čas, a dočekuje ga na čelu tabele Primere, sa jednim bodom prednosti u odnosu na svog najvećeg rivala.

Biće to kao finale jer utakmice između Reala i Barselone uvek imaju takmičarski duh, igra se snažno i jako. Biće to teška utakmica, ali smo svesni da može svašta da se desi. Ono što je dobro sa Primerom sada je da je svaki tim težak protivnika i mislim da ’El klasiko’ neće ništa odlučiti“, naglasio je Suares.

28-godišnji urugvajski fudbaler je debitovao za Barselonu u porazu od Reala sa 3:1 u prvom delu sezone, a Suares ističe da on i saigrači moraju da iskoriste slabu odbranu ’kraljevskog kluba’.

Real je ipak Real. Nije potrebno ništa drugo reći jer svi znaju za kvalitet njihovih igrača, jaki su u napadu, ali imaju slabosti u odbrani koje moramo da iskoristimo“, rekao je Suares.

Iako će predstojeći duel za njega biti prvi ’El klasiko’ u dresu Barselone na „Kamp Nou“, Suares ističe da je već iskusio atmosferu.

Sećam se utakmice između Barselone i Reala koja je završena sa 5:0 jer sma bio na stadiona. To je bio jedan od onih trenutaka koji vam ostanu urezani u sećanju, kako su ljudi slavili, igrači takođe, bilo je neverovatno“, istakao je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve