Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.03.2015.

21:05

Realovci, pa kako vas nije sramota?

Navijači Real Madrida definitivno nisu svesni kakvog igrača imaju u timu, pošto su na meču sa Levanteom ponovo zviždali Kristijanu Ronaldu.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

Najbolji igrač sveta nalazi se u malom padu forme u poslednjih mesec dana jer je od 41 gola ove sezone 'samo' osam postigao u 2015. godini.

U međuvremenu, Ronaldo je postao najbolji strelac u istoriji evrokupova, a jedini je igrač u istoriji kluba iz Madrida koji je u pet uzastopnih sezona postigao 40 ili više pogodaka.

Pri tom, Ronaldo je na do sada odigranih 284 meča za 'Kraljevski klub' postigao neverovatnih 293 gola, što je 1,03 pogotka po meču!

Takođe, zajedno sa Karimom Benzemom i Garetom Bejlom čini jedan od najboljih napadačkih trija u istoriji fudbala – koji tokom fudbalske godine postigne više golova neko nekoliko timova iz 'Liga 5' zajedno.

Za pet godina je timu sa Santijago Bernabeua doneo sedam trofeja, uključujući titulu prvaka Španije, dva Kupa Kralja, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo za klubove, za šta je nagrađen sa dve Zlatne lopte.

Uprkos svemu nabrojanom, to ne sprečava 'navijače' desetostrukog prvaka Evrope da zvižde i negoduju na svaki loš potez Ronalda, ipak to nije prvi, a ni poslednji, put da se Madristi na sraman način ophode prema velikanima svog tima i fudbalske istorije. I Iker Kasiljas se već duže vreme nalazi na 'tapetu', a i ovoga puta nisu izostali zvižduci, iako se jedini čovek koji je podigao svih osam 'najvećih' pehara našao na klupi, pa su svoje nezadovoljstvo izrazili dok je spiker čitao imena rezervi.

Rezultat svega ovoga bila je odluka Portugalca da ne daje izjave do kraja sezone, dok protiv Levantea ostao u čudu i neverici.

Na kraju, nikoga ne bi trebalo da začudi ako se momak sa ostrva Madeira na kraju odluči za povratak u 'svoj' Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve