Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.03.2015.

19:07

Žiru: Ljudi brzo zaboravljaju

Napadač Arsenala Olivije Žiru kaže da ne dozvoljava sebi da mu kritike 'uđu u glavu', ističući da će dati sve od sebe da 'Tobdžije' eliminišu Monako.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

"Pod velikim sam pritiskom na terenu, ali, kada 'zakažem' na meču, znate da ću dati sve od sebe da se iskupim što pre. Ako dozvolite da počnete da sumnjate u sebe biće vam samo teže. Uvek postoje teški trenuci. Morate da analizirate svoju igru i vratite se što je pre moguće. Pokušaću da odgovorim kritičarima na terenu", rekao je Žiru.

'Tobdžije' imaju težak zadatak da u revanš meču Lige šampiona protiv Monakau nadoknade poraz od 3:1 sa Emirejsta, kada se francuski napadač, koji je ove sezone postigao 11 golova na 18 mečeva, propisno ispromašivao.

"Čak i kada igrate dobro i postižete dosta golova – dovoljno je da jedan meč to ne uradite i sve se zaboravlja. Morate biti konzistentni i ja sam toga svestan. Ne verujte ljudima koji pričaju previše o fudbalu. Nemam naviku da čitam komentare i tekstove po medijima, ne vezano s tim da li igram dobro ili loše, pošto znam da ću se vratiti još bolji", ističe Žiru.

Revanš meč osmine finala Lige šampiona na programu je u utorak u tradicionalnom terminu na stadionu "Luj II" u Kneževini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve