Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.03.2015.

18:39

Džeko: Možemo iznenaditi Barselonu

Napadač Mančester Sitija Edin Džeko veruje da njegov tim može da iznenadi Barselonu u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Siti je poražen 2:1 u prvom meču na svom terenu, a revanš na Nou Kampu je u sredu.

"Želimo ih iznenaditi. Biće zanimljivo do samog kraja. Možemo mnogo bolje od prve utakmice i videćemo hoće li to biti dovoljno za prolaz", rekao je Džeko.

Siti je prošle sezone eliminisan upravo od Barselone u osmini finala, tada je poražen 2:0 kod kućem a potom 2:1 u Kataloniji.

"Prva utakmica protiv Barselone je bila jako važna. Pokušali smo da ne izgubimo kod kuće, ali nismo bili dovoljno dobri, posebno u prvom poluvremenu. Drugi deo meča je bio mnogo bolji, postigli smo gol, imali smo još nekoliko šansi i ko zna šta bi se dogodilo da nismo dobili crveni karton", istakao je Džeko.

Siti u meč ulazi posle poraza od Burnlija proteklog vikenda, dok je Barselona slavila 2:0 u Eibaru, a u sledećem kolu igra meč sezone sa Real Madridom kod kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve