Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.03.2015.

18:41

Asistencija Vilotića sa pola terena

Srpski fudbaler Milan Vilotić zabeležio je fantastičnu asistenciju u pobedi Jang Bojsa nad Sionom 3:2.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bivši štoper Crvene zvezde je savršenim centaršutom sa polovine terena pronašao na ivici kaznenog prostora Gijoma Oroa, koji je glavom postigao sjajan gol, svoj gol na meču.

Jang Bojs je zabeležio 13. pobedu ove sezone i ostao u konkurenciji za titulu u Švajcarskoj, jer vodeći Bazel ima sedam bodova više.

Vilotić je odigrao svih 90 minuta u trijumfu nad Sionom, razigravao je saigrače i odlično se komandovao odbranom. Ceo meč za domaćina odigrao je i njegov imenjak Gajić.

Jang Bojs je poveo preko Aleksandera Gernta u 40. minutu, da bi Oro udvostručio prednost u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Musa Konate je nagovestio da bi Sion mogao da pripreti domaćinu golom u 69. minutu, ali je Oro otklonio sve sumnje pet minuta kasnije svojim drugim golom na asistenciju Milana Vilotića.

Bivši štoper Crvene zvezde izveo je slobodan udarac sa polovine terena i milimetarski precizno je pogodio Oroa, koji je glavom sa 15 metara savladao golmana Siona. Konačan rezultat postavio je Karlitos u 79. minutu.

Fudbalere Jang Bojsa naredni meč očekuje sledeće nedelje, kada gostuju Arauu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve