Nova vest
Fudbal

Subota, 07.03.2015.

20:57

FA: Vila preko VBA do polufinala

Fudbaleri Aston Vile plasirali su se u polufinalu FA kupa, pošto su u pobedili Vest Bromič Albion na 'Vila Parku' – 2:0 (0:0).

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo / Nick Potts/PA

Aston Vila je sasvim zasluženo došla do trijumfa i drugi put za veoma kratko vreme savladala lokalnog rivala, posle trijumfa prošlog vikenda u Premijer ligi.

U prvih 45 minuta igre nije bilo pogodaka, da bi Fabijan Delf u 51. minutu, posle prodora i asistencije Šarlsa N'Zogbije, doneo prednost Vili.

Konačan rezultat meča postavio je Skot Sinkler u 85. minutu, završivši sjajnu kontru svog tima u tri pozeta, a samo pet minuta ranije Jakob je u timu gostiju zaradio drugi žuti karton.

U prvom meču dana Bradford i Reding odigrali su meč bez golova, pa ih očekuje revanš, dok se u nedelju od 17 sati sastaju Liverpul i Blekburn.

Derbi četvrtfinala zakazan je za ponedeljak na Old Trafordu – gde Mančester Junajted dočekuje Arsenal (20.45).

Poslednji minut igre obeležio je raniji ulazak navijača domaćih na teren, u cilju proslave plasamana u polufinale, a jedan od njih posebno se isticao 'stajlingom'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve