Nova vest
Fudbal

Subota, 07.03.2015.

20:42

Lalatović: Potez Parkera nedopustiv

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je "veoma zadovoljan" igrom svojih fudbalera u pobedi nad Vojvodinom sa 3:0 u 18. kolu Super lige.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Veoma sam zadovoljan igrom mojih fudbalera. Dali smo tri gola, nismo primili nijedan. Pokazali smo koliko i šta možemo. Dobro smo odigrali, sa dobrim pristupom. Ovo je jedna ofanzivnija Zvezda i to daje rezultate. Igramo sa tri ultra-ofanzivna vezna igrača", rekao je Lalatović.

Zvezda je druga na tabeli sa 39 bodova, četiri manje od Partizana, četiri više od trećeplasiranog Čukaričkog, a šest od Vojvodine, koja je na četvrtom mestu.

Lalatović je istakao da je ponašanje Džošue Parkera kod prvog gola Zvezde nedopustivo i da ne sme da se ponovi, ali da ne zamera napadaču svoje ekipe.

"Sale (Aleksandar Katai) je sve prošao, a Parker utrčao umesto da ga pusti. To ne sme da se dešava, treba imati osećaj za saigrača, koji je sve uradio. Ali, to je fudbal, želeo je gol i ne zameram mu, ali to više ne sme da mu se dešava", istakao je trener Zvezde.

On je posebno govorio o dobroj igri Kataija i Mihaila Ristića.

"Kataiju je trebalo vremena da se uozbilji i dok god bude ovako igrao i sluša – igraće, to govorim za njegovo dobro. Zadovoljan sam njim, kao i malim Ristićem, koji igra zrelo, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji", rekao je Lalatović.

Trener Vojvodine Zoran Marić rekao je da je protivnik zasluženo pobedio.

"Prvo poluvreme je Zvezda bila konkretnija, ali ni mi nismo bili loši. Posle trećeg gola, koji je bio poklon, utakmica je bila završena. Jedan deo moje ekipe pogrešno je protumačio scenario, ali generalno nisam nezadovoljan predstavom. Kada izgubite 3:0 onda je više nego očigledno da je zaslužen poraz", rekao je Marić.

Zvezda će u narednom prvenstvenom kolu gostovati Spartaku u Subotici, dok će Vojvodina u Novom Sadu dočekati Jagodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve