Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.02.2015.

08:27

Plavci po taktu 'Madnessa' o Matiću

Iako svaki fudbaler teži osvajanju trofeja i individualnih priznanja, čini se da pojedincu ništa ne može da imponuje kao pesma navijača spevana samo za njega.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

Tako se ovih dana oseća još jedan Srbin, pošto su navijači Čelsija odali počast našem reprezentativcu Nemanji Matiću za sjajne partije ove sezone.

'Plavci' su inspirisani velikim hitnom londonskog ska benda "Madness" – 'Our house' (Naša kuća na sredini ulice), a u njihovoj verziji kuća je zamenjena Matićevim prezimenom, a ulica terenom.

"Hvala našim navijačima zbog podrške, zbog podrške koju mi pružaju, a ovako nešto mi samo daje još više snage tokom meča da odigram još bolje. U budućnosti ću dati sve od sebe da im se još više odužim, da postižem i nameštam golove", prokomentarisao je Matić pesmu o sebi.

Bivši igrač Benfike igra fenomenalnu sezonu po povratku u London, jedan je od najvažnijih igrača lidera Premijer lige, prosto je obožavan od strane menadžera Žozea Murinja – koji ga smatra ključnim igračem ove sezone. Visoki momak sa Uba izrastao je u jednog od najboljih zadnjih veznih igrača sveta, a pored klupskog kolege Branislava Ivanovića najbolji je pojedinac iz Srbije u svetu fudbala u ovom trenutku.

Matić nije prvi igrač koji je u Londonu zavredio pesmu sa svojim imenom, jer je i Bane pre nekoliko godina dobio tu počast, pošto navijači sa Stamford Bridža na čuvenu melodiju iz "Mapet Šoua" – 'Mahna Mahna' prevaju njegove ime i prezime.

Ipak, prvi Srbin koji je zaslužio svoju pesmu u najboljoj ligi sveta bio je Nemanja Vidić, čuveni kapiten Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve