Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.02.2015.

20:10

Mladost: Jagodina najteži protivnik

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je danas da njegovoj ekipi predstoji težak susret protiv Jagodine.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Milovanović je istakao da Jagodina ima odlične igrače i stručni štab.

Ipak, prema njegovim rečima Lučanci će u prvi meč prolećnog dela Superlige Srbije ući disciplinovano i agresivno kako bi uknjižili tri boda.

"Bio sam trener Jagodine koja je poslednjih godina izgradila zavidnu reputaciju u domaćem prvenstvu i uvek je u vrhu. Možda su u ovom trenutku najteži protivnik za nas", kazao je Milovanović Tanjugu.

Mladost ima dosta kadrovskih problema, s obzirom na to da je veliki broj igrača povređen.

"Danas ili sutra očekujemo povratak Milunovića, njegov status još nije definisan, a na teren će istrčati spremni i zdravi igrači koji će pokušati da ostvare povoljan rezultat", naveo je trener Mladosti.

On smatra da se igrači i stručni štab ne smeju zavaravati trenutnom dobrom pozicijom na tabeli i naglašava da je u nastavku prvenstva neophodna mudrost i oprez.

"Verujem da su se ljubitelji fudbala uželeli prvenstvenih okršaja i da će popuniti tribine na stadionu kraj Bjelice", dodao je Milovanović.

Štoper Vladimir Golemić smatra da će njegova ekipa u subotu biti na velikom iskušenju.

"Predstoji nam velika borba, međutim, verujem da možemo do cilja. Jagodina je vrlo kvalitetna ekipa, ali daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je on.

Lučanci se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli sa 19 bodova, a ekipa Jagodine je sedma sa 21 bodom.

Utakmica između Mladosti i Jagodine igra se u subotu od 13.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve