Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.01.2015.

14:58

Gatuzo želi na klupu Rendžersa

Legendarni italijanski fudbaler Đenaro Gatuzo rekao je danas da bi voleo da trenira škotski Rendžers, klub za koji je nastupao tokom igračke karijere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

"San mi je da možda jednog dana dobijem šansu da radim u Rendžersu. 100 odsto sam siguran da je to veliki klub. Kada vidim 10-20 hiljada navijača na stadionu, to nije dobro za tim i nadam se da će se oni vratiti na tribine u velikom broju", rekao je Gatuzo za BBC.

Gatuzo je igrao za giganta iz Glazgova tokom sezone 1997/98, ali je taj klub poslednjih godina posrnuo, pošto je zbog finansijskih problema prebačen u četvrti rang takmičenja.

"Počeo sam ovde kao tinejdžer, volim stadion, ove ljude, navijače... Klub nije u dobrom stanju trenutno, ali mu želim sve najbolje", kazao je Gatuzo.

Rendžers je u medjuvremenu stigao do drugog ranga škotskog fudbala, a ove sezone se bori za ponovni ulazak u Premijer ligu.

Ipak, ekipa iz Glazgova nedavno je ostala bez trenera, pošto je Ali Mekois napustio klupu, a isto je prošle nedelje uradio i njegov zamenik Keni Mekdaul.

Gatuzo je 2013. završio igračku karijeru i postao trener. On je sa klupe vodio Sion i Palermo, a od odlaska iz grčkog Ofija nema posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve