Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.01.2015.

23:09

Kup: Basta igrao, Lacio prošao

Fudbaleri Lacija plasirali su se u četvrtfinale italijanskog kupa pobedom nad Torinom, rezultatom 3:1.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Lacio je odigrao odličnu utakmicu na gostovanju Torinu i obezbedio duel u četvrtini finala sa Milanom, koji je u utorak pobedio Sasuolo sa 2:1.

U prvom meču dana Parma je na domaćem terenu nadigrala Kaljari sa 2:1.

Rimljani su potpuno zasluženo prošli dalje, nakon što su igrali mnogo bolje i sigurnije od domaćina, a odlučujuću prednost stekli su već u prvom poluvremenu.

Već u 12. minutu Keita je odlično prošao po levoj strani i pogodio suprotni ugao, da bi na isteku pola sata igre Miroslav Klose iz peterca krunisao odličnu akciju svog tima.

Domaći su se vratili u igru početkom drugog poluvremena preko Martinesa, ali je u 57. minutu Ledezma otklonio sve dileme oko pobednika. On je bio siguran sa penala koji je skrivio golman Torina Padeli, zbog čega je dobio direktan crveni karton.

U gostujućem timu srpski reprezentativac Dušan Basta igrao je od 68. minuta, dok je Filip Đorđević presedeo na klupi. Nikola Maksimović proveo je čitavih 90 minuta na terenu za Torino.

Kup Italije, osmina finala:
sreda:
Parma – Kaljari 2:1
Torino – Lacio 1:3
utorak:
Milan – Sasuolo 2:1
četvrtak:
21.00 Juventus – Verona
20. januara:
Roma – Empoli
21. januara:
Fiorentina – Atalanta
Inter – Sampdorija
22. januara:
Napoli – Udineze

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve