Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.01.2015.

22:54

FA: Tadić prošao, preokret Spursa

Ekipe Sautemptona, Totenhema i Bredforda plasirale su se posle revanša u četvrto kolu engleskog FA kupa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Sautempton je posle revanša prošao Ipsvič minimalnom pobedom u gostima, a nakon 1:1 na Sent Meriju.

Totenhem je opet podcenio Burnli, gubio je 2:0 posle deset minuta, ali je u nastavku preokrenuo i prošao sa 4:2. Bredford i Milvol su odigrali još jedan efikasan meč, nakon 3:3 u Londonu, bilo je 4:0 za domaćina u revanšu.

Sautempton će u 1/16 finala takmičenja igrati sa Kristal Palasom, rival Totenhemu biće Lester Siti, dok Bredford ide na lidera Premijer ligi Čelsi.

Sautempton je do pobede stigao golom Šejna Longa u 19. minutu, a Dušan Tadić je u Ipsviču igrao do 66. minuta. On se požalio na povredu leđa, pa je Ronald Kuman odlučio da ništa ne rizikuje, te ga je povukao sa terena.

Sordel i Volas su doneli šokantnih 2:0 Burnliju na Vajt Hart Lejnu već u osmom minutu, ali je samo dva minuta kasnije Paulinjo smanjio.

U nadokandi prvog poluvremena Kapue je izjednačio, da bi za manje od deset minuta igre u nastavku Kirikeš i Rouz doneli potpuni preokret.

Strelci za ubedljivi Bredford bili su Henson, Stid i Halidej u prvom, te Knot u drugom poluvremenu. Domaćinu je posao olakšalo isključenje Biversa već u petom minutu meča.

FA kup, 3. kolo (revanši):
Bredford – Milvol 4:0
Ipsvič – Sautempton 0:1
Totenhem – Burnli 4:2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve