Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.01.2015.

19:47

Lazić: Ne opterećujem se pričama

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazić izjavio je da ne razmišla o odlasku iz kluba, iako se često spekuliše o transferu u inostranstvo.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

„Spekuliše se već dosta oko mog odlaska u inostranstvo, ali ja sam uspeo da se distanciram od priča. Iza sebe imam sasvim solidnu polusezonu, i da bih nastavio tako, moram da ostanem fokusiran, a ne smem da se opterećujem pričama i spekulacijama. Ja sam Zvezdin igrač i otići ću samo ako stigne ponuda kojom će Crvena zvezda biti zadovoljna“, objašnjava Lazić.

Lazić je jesenas pokazao da Crvena zvezda s pravom može da računa na njega, i mnogi navijači bi voleli da i na proleće nosi crveno-beli dres.

„ Zadovoljan jesam, ali naravno, smatram da je moglo i bolje. Primili smo najmanje golova u ligi i to je podatak koji hrabri pre svega mene jer sam štoper, ali i celu ekipu, jer svi učestvujemo u odbrani, a ne samo zadnja linija. Očekujem da ću, kako vreme bude prolazilo, pružati sve bolje i bolje partije. Uskoro odlazimo na pripreme gde ćemo odigrati i veliki broj utakmica, i to će biti prilika da se dodatno uigramo“, dodao je štoper Zvezde.

U klub iz Ljutice Bogdana tokom zime stigla su tri defanzivca – Aleksandar Luković, Dušan Anđelković i Miloš Cvetković.

„Luković već nekoliko meseci trenira sa nama, i svakako da mi je jako drago što je potpisao ugovor sa klubom. Njegovo prisustvo na terenu će pozitivno delovati na ekipu, a naročito na nas mlađe igrače koji možemo još da napredujemo. Sa njim, ali i ostalim pojačanjima, mislim da možemo da se borimo za trofej u prvenstvu, ali ići ćemo korak po korak“, zaključio je Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve