Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.01.2015.

23:17

Mateus: Neka se Podolski zapita

Bivši kapiten Nemačke Lotar Mateus rekao je da bi igrač Intera Lukas Podolski trebalo da preuzme odgovornost za svoj neuspeh u Arsenalu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Podolski je prošle nedelje iz Arsenala otišao na pozajmicu u Inter, gde će ostati do kraja sezone.

Nemački reprezentativac nije bio zadovoljan minutažom u londonskom klubu, pa je tražio da ode. On je posle odlaska kritikovao trenera Arsenala Arsena Vengera.

Mateus je u decembru rekao da bi Podolski trebalo da prestane da krivi druge za neuspeh u Arsenalu i da se koncentriše na fudbal, a ne na aktivnosti na društvenim mrežama.

Podolski je posle toga putem Tvitera naveo da ga zabavlja to što mu Mateus daje savete i komentarisao to što se bivši fudbaler ženio pet puta.

"Podolski bi konačno mogao da pogleda sebe i zapita se zbog čega nije uspeo u velikim klubovima, Bajernu iz Minhena i Arsenalu. Sigurno ima razloga za to i ne treba uvek kriviti trenera", rekao je Mateus, preneli su nemački mediji.

"Kritikovao je Vengera, a takve stvari se ne rade. Da sam na njegovom mestu, koncentrisao bih se na važne stvari. Nadam se da će to uraditi, pošto nekim ljudima želi nešto da dokaže. Takođe, sigruno želi da igra za reprezentaciju, a konkurencija na njegovoj poziciji je žestoka", rekao je Mateus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve