Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.01.2015.

13:45

Belgija: Škuletić menja Mitrovića

Belgijski mediji i dalje spekulišu da će srpski napadač Aleksandar Mitrović napustiti Anderleht, a kao njegovu zamenu najavljuju Petra Škuletića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Partizan je na početku prelaznog roka stopirao transfer Škuletića u Lil za 2,5 miliona evra, navodno sada ima ponudu iz Kine vrednu 4 miliona, ali se Anderleht nije pominjao.

S druge strane, Belgijanci najavljuju prelazak Mitrovića u Svonsi, koji bi narednih dana trebalo da realizuje transfer Vilfreda Bonija u Mančester Siti za 35 miliona evra.

Čelnici Anderlehta su pre nekoliko meseci istakli da neće pustiti Mitrovića bez 15-20 miliona.

Belgijanci Škuletića porede upravo sa Mitrovićem, ističući njegovu visinu i snagu, te 14 golova u JSL protekle polusezone, pet u Evropi i dva u Kupu.

"To su stvari na koje ne mogu da utičem, klub i ja smo dobili dobre ponude i ne znam zašto nisu prihvaćene. Imam ugovor i ostajem ovde, Partizan najbolje zna šta treba da se radi", rekao je Škuletić, na okupljanju igrača Partizana za nastavak sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve