Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2015.

19:00

"Juve ne može da priušti Snajdera"

Guido Albers, agent Veslija Snajdera, rekao je da Galatasaraj neće prodati njegovog klijenta za manje od 20 miliona evra, što Juventus ne može sebi da priušti.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

'Bjanko-neri' su poslednjih nekoliko dana označili bivšeg vezistu Intera kao prvu metu u januaru, a pregovori su vođeni nekoliko dana.

Trener 'Stare dame' Masimiliano Alegri rekao je da bi Holanđanin bio veliko pojačanje za njegov tim, ali su, ipak, pregovori obustavljeni jer Juve nije bio spreman da izdvoji spomenutu sumu.

"Bord Galatasaraja mi je saopštio da neće prodati Veslija za manje od 20 miliona evra, kolika mu je i otkupna klauzulu. Juventus nema nameru da plati toliko, a lično verujem da ne postoji klub u svetu koji bi u ovom trenutku platio tu cenu", rekao je Albers, "Imali smo novi sastanak u petak, gde mi je rečeno da Snajder uopšte nije na prodaju. On ima još 18 meseci ugovora i srećan je u Istanbulu, a nadam se da će osvojiti i titulu".

Agent igrača otkrio je i da su pregovori o novom ugovoru u ovom trenutku stopirani.

"Nismo u skorije vreme pričali o novom ugovoru. U Galati se spremaju izbori sredinom maja, posle čega bi sve trebalo da bude jasnije. Imali smo manje probleme oko njegovih primanja u poslednjih nekoliko meseci, ali sada je sve u redu – dobija svoj novac na vreme. Želim da pomognem Galatasaraju koliko god mogu, jer su imali problema sa Finansijskim Fer Plejom, ali nikada nisu menjali stav da žele da zadrže Snajdera", zaključio je Albers.

Odlični ofanzivni vezista započeo je karijeru u Ajakasu, da bi se zatim preselio u Madrid gde je branio boje Reala od 2007. do 2009. godine. Usledila je selidba u Inter sa kojim je osvojio sve, a član turske ekipe je od 2013. godine.

Za godinu i po dana sakupio je 62 nastupa i postigao 22 gola, dok je dres sa nacionalnim grbom nosio 111 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve