Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.12.2014.

20:10

Cork: Apsolutna podrška Klopu

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork rekao je da trener Jirgen Klop ima apsolutnu podršku, uprko lošoj polusezoni u Bundesligi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prošlogodišnji vicešampioni su prvi deo sezone završili na pretposlednjem mestu tabele, sa samo 15 bodova.

Borusija je u subotu doživela deseti poraz ove sezone, pošto je izgubila od Verdera sa 2:1, ali je u Ligi šampiona bila sjajna, pošto je obezbedila prvo mesto u grupi i u osmini finala je čeka susret sa Juventusom.

Cork je istakao da se posle utakmice u Bremenu sastao sa Klopom i izvrnim direktorom Hans-Joahimom Vackeom i složili su se da promene nisu potrbene.

Hans-Joahim Vacke, Jirgen Klop i ja smo se sastali u nedelju i analizirali smo situaciju. Uvereni smo da ćemo uspeti da se izvučemo iz trenutne situacije zajedno“, naglasio je Cork.

Jedan od razloga za lošije rezultate Borusije sigurno su povrede, pošto Klop u određenim trenucima nije mogao da računa na Marka Rojsa, Henrika Mihtarijana, Matsa Humelsa i Ilkaja Gundogana. O mogućnosti da se klub pojača u januaru, Cork je rekao:

Ništa ne bih isključio. Imamo konkretne ideje koje želimo da realizujemo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve