Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2014.

09:51

"Lazar zaslužio crveni." Da li je?

Srpski reprezentativac Lazar Marković isključen je na duelu Liverpul – Bazel zbog navodnog udaranja Behranga Safarija u 60. minutu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Marković je tako na terenu proveo samo 15 minuta, a odluka sudije da mu pokaže put u svlačionicu možda je i odličila rasplet u B grupi.

Liverpulu je bio neophodan trijumf za prolaz, ali je na kraju osvojio samo bod, pa je dalje otišao švajcarski tim.

Ipak, nakon odgledanog usporenog snimka deluje da je sudija prestrogo isključio Markovića. Nekadašnji engleski arbitar Grem Pol smatra da je crveni opravdano pokazan.

„Lazar Marković je udario Safarija u lice i zaslužio je da bude isključen. Udarac ili pokušaj udarca protivnika se gleda kao nasilnički potez. Naravno, Safari je malo odglumio. Sudija Kujpwers je jasno mogao da vidi da Marković gleda u svog rivala pre nego što zamahuje rukom i zbog toga je crveni opravdan“, smatra Pol.

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve